Är du en affärsdriven fastighetsförvaltare som vill arbeta i ett ambitiöst snabbväxande fastighetsbolag? Skulle du vilja arbeta i en vardag som ger dig möjlighet att utveckla ditt affärssinne inom fastighetsförvaltning och samtidigt värdemässigt utveckla de fastigheter du förvaltar? Signatur Fastigheter söker just nu drivna fastighetsförvaltare med projektkunskap som vill vara med och utveckla vårt fastighetsbestånd tillsammans med våra fantastiska kollegor. 

Om tjänsten

I rollen som förvaltare hos Signatur Fastigheter ansvarar du för förvaltning och utveckling av ditt fastighetsbestånd, där kunden ständigt är i fokus. Du kommer att agera projektledare inom nyproduktion. Du ansvarar för ekonomisk och teknisk förvaltning av dina fastigheter samt upphandling och projektledning av projekt i beståndet.

Du har en central roll i vår organisation och har ett nära samarbete med alla anställda på företaget. Du rapporterar direkt till bolagets Fastighetschef. Du samarbetar med företagets ekonomiska förvaltningsavdelning avseende all form av rapportering löpande under året.

Placering i Malmö men med ansvar för fastigheter även utanför Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Fastställa strategier och utvecklingsplaner för beståndet
 • Budget, rapporter och uppföljning
 • Initiera och planera utvecklingsprojekt
 • Projektledning av om/tillbyggnad samt nyproduktion
 • Upphandling och uppföljning av entreprenader
 • Kontakt med hyresgäster
 • Arbetsledning av entreprenörer/UE
 • Direktupphandling av reparationer

Din profil

Du har en akademisk utbildning och arbetat med förvaltning av kommersiella fastigheter och bostäder under ett antal år.

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du tar ett helhetsansvar, är affärsmässig och därigenom utvecklar värdet i det bestånd du är ansvarig för. Du ska vara en problemlösare och en driven projektledare som trivs i högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

Du ska kunna:

 • räkna på värdehöjande renoveringar och entreprenadjobb samt därtill göra ekonomiska konsekvensbedömningar;
 • tillämpa hyresjuridik och lagar i praktiska situationer samt inneha kompetens inom fastighetsteknik;
 • hantera såväl hyresavtal som uthyrning och upphandling.
 • Projektledning inom såväl renoveringsprojekt som nyproduktion.

Då du kommer att ha mycket kommunikation med hyresgäster, entreprenörer och teamet är det viktigt att du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska, samt har god datorvana. Körkort B är ett krav.

Som person är du strukturerad och självgående i ditt arbetssätt, trivs med att arbeta i ett högt tempo och har förståelse för vikten av att prioritera dina arbetsuppgifter. Du är flexibel och ambitiös. Du är en relationsskapande och lyhörd person som har lätt att ta människor. Du drivs av att lösa problem för att säkerställa kundnöjdheten. Vidare ser vi att du inspireras av utmaningar och har en strävan efter att både utveckla dig själv och ditt område inom din yrkesroll.

För oss är det även viktigt att du kan ta egna initiativ och driva projekt framåt. Du ser affären i de projekt du arbetar i och du agerar affärsmässigt.

Vi erbjuder dig

Att vara Förvaltare på Signatur Fastigheter AB är ett spännande och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Det finns goda möjligheter för dig att hitta nya utmaningar och att kompetensutvecklas.

I bolaget är stämningen välkomnande och vi tar vara på varandras styrkor och erfarenheter för att tillsammans kunna nå det gemensamma målet att skapa långsiktig tillväxt och värdeökning genom förvaltning och utveckling av fastigheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi kommer att intervjua löpande så ansök därför redan idag. Sista ansökningsdag är fredag den 4 juni 2021. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@signaturfastigheter.se